Fysiotherapie

Alledaagse bewegingen zoals lopen, tillen, bukken en fietsen gaan vaak gedachteloos. Totdat u klachten krijgt of pijn ervaart bij bepaalde bewegingen. Brengt u een bezoek aan een van onze fysiotherapeuten? Dan ontmoet u een specialist in beweging die u onderzoekt, behandelt, adviseert en begeleidt. U kunt bij hem terecht voor het behandelen én het voorkomen van klachten.

Eerste bezoek

We beginnen de behandeling met een persoonlijk gesprek. U kunt uitleggen wat uw klachten zijn en hoe deze zijn ontstaan. Daarna volgt een lichamelijk onderzoek. Aan de hand hiervan stellen we – samen met u – een behandelplan op. Bent u moeilijk ter been? Op verzoek van de (huis)arts komen we bij u thuis.

Specialisme

Soms hebt u meer baat bij een specialistische benadering. Fysiotherapie Flenter biedt een ruim aantal specialisaties aan. Meer informatie over de werking van fysiotherapie vindt u op www.defysiotherapeut.com en www.fysionet.nl.

Locatie Koningshaven

013 5366289
kruisvaardersstraat@flenter.nl

Update betreffende de maatregelen voor het Corona virus

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die ingesteld zijn door de overheid en het RIVM is besloten het aantal behandelingen dat uitgevoerd wordt te minimaliseren. Dit houdt in dat alle behandelingen die niet op medische grond noodzakelijk worden geacht, voorlopig worden geannuleerd. Indien mogelijk zal worden gekeken of wij u kunnen blijven begeleiden door middel van telefonisch contact of oefeningen op papier. Hierover zal in overleg tussen therapeut en patiënt besloten worden. Onze praktijken zullen op werkdagen van 9.00 tot 14.00 bereikbaar zijn voor telefonisch contact om vragen en onduidelijkheden te beantwoorden. U kunt ook altijd terecht via de e-mail. Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe. Het volledige team van Fysiotherapie Flenter.

You have Successfully Subscribed!