Netwerk Parkinson Midden-Brabant

De ziekte van Parkinson is een complexe aandoening van het centrale zenuwstelsel. Hierdoor kunnen problemen ontstaan met het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. ParkinsonNet – een netwerk van gespecialiseerde zorgverleners – is een initiatief van UMC St. Radboud en de Werkgroep Bewegingsstoornissen van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie.

Up-to-date
Via dit netwerk plaatsen we uw therapie in een groter verband. De aangesloten gezondheidswerkers delen hun kennis. Zo is het netwerk altijd up-to-date met zijn therapeutische aanpak. Het ParkinsonNet-concept wordt ondersteund door het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en de Parkinson Patiënten Vereniging.

Meer informatie over de ziekte van Parkinson vind u op www.parkinsonnet.nl

Locatie Koningshaven

013 5366289
kruisvaardersstraat@flenter.nl

Update betreffende de maatregelen voor het Corona virus

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die ingesteld zijn door de overheid en het RIVM is besloten het aantal behandelingen dat uitgevoerd wordt te minimaliseren. Dit houdt in dat alle behandelingen die niet op medische grond noodzakelijk worden geacht, voorlopig worden geannuleerd. Indien mogelijk zal worden gekeken of wij u kunnen blijven begeleiden door middel van telefonisch contact of oefeningen op papier. Hierover zal in overleg tussen therapeut en patiënt besloten worden. Onze praktijken zullen op werkdagen van 9.00 tot 14.00 bereikbaar zijn voor telefonisch contact om vragen en onduidelijkheden te beantwoorden. U kunt ook altijd terecht via de e-mail. Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe. Het volledige team van Fysiotherapie Flenter.

You have Successfully Subscribed!