Manuele therapie voor kinderen

Onze specialist: Ton de Kort
Merkt u dat uw baby’tje aanpassingsproblemen heeft? Huilt het veel, staat zijn hoofdje scheef of eet het slecht? Hebt u het idee dat uw baby niet vrij is in zijn doen en laten? Soms ligt de oorzaak van deze verschijnselen in de gewrichtjes van de nek. De therapeut kan dit onderzoeken en een oplossing bieden.

Klachten voorkomen
Ton de Kort laat het nekje en ruggetje van de baby geleidelijk – samen met u – weer goed functioneren. Het is belangrijk om baby’s met niet goed functionerende nekwervels vroeg te behandelen. Hiermee voorkomt u kleine of grote stoornissen zoals motorische achterstand, hyperactief en ongecontroleerd gedrag, slechte concentratie en hoofdpijnklachten.

Ouders
Als ouder hebt u een grote inbreng bij de therapie. Gewoonlijk bestaat de behandeling uit het losmaken van gedeeltes in de rug en nek en het stimuleren van gecontroleerde basisbewegingen. Daarnaast leert u basisoefeningen die u met uw kindje thuis kunt uitvoeren.

Meer over kinderen met rug- of nekklachten vind u op www.kiss-kinderen.nl en www.kisskids.nl

Locatie Koningshaven

013 5366289
kruisvaardersstraat@flenter.nl

Let op

vanaf 27-3 is onze praktijk op Korvel verhuisd naar Gezondheidscentrum Korvelse Kerk.U vindt ons op het Korvelplein 184 in de Kerk. Het ligt schuin tegenover onze oude locatie.

You have Successfully Subscribed!