Netwerk NAH Midden-Brabant

Deelnemer netwerk: Ton de Kort
Soms maken onze hersenen een dusdanig trauma mee, dat er schade ontstaat. Denk aan een harde klap op het hoofd, een herseninfarct, een periode van zuurstofgebrek of een hersentumor. We spreken dan van Niet Aangeboren Hersenletsel. Soms lijken de beschadigingen op het eerste gezicht mee te vallen, maar na verloop van tijd kunnen er toch ernstige problemen ontstaan. 

Behandeling
NAH is meestal aan de buitenkant niet te zien. Daardoor lijken de gevolgen vaak niet zo ernstig. Maar als het dagelijkse leven weer wordt opgepakt, blijken er soms toch beperkingen te zijn. Uw studie of werk hervatten gaat dan niet zomaar. Onze therapeut stippelt – in overleg met u en collega’s van de andere disciplines – een traject uit dat uw functioneren weer zo optimaal mogelijk maakt.

Meer informatie over NAH vind u op www.loketnah.nl

Locatie Koningshaven

013 5366289
kruisvaardersstraat@flenter.nl

Update betreffende de maatregelen voor het Corona virus

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die ingesteld zijn door de overheid en het RIVM is besloten het aantal behandelingen dat uitgevoerd wordt te minimaliseren. Dit houdt in dat alle behandelingen die niet op medische grond noodzakelijk worden geacht, voorlopig worden geannuleerd. Indien mogelijk zal worden gekeken of wij u kunnen blijven begeleiden door middel van telefonisch contact of oefeningen op papier. Hierover zal in overleg tussen therapeut en patiënt besloten worden. Onze praktijken zullen op werkdagen van 9.00 tot 14.00 bereikbaar zijn voor telefonisch contact om vragen en onduidelijkheden te beantwoorden. U kunt ook altijd terecht via de e-mail. Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe. Het volledige team van Fysiotherapie Flenter.

You have Successfully Subscribed!