Rugklachten

Hebt u last van uw rug? Dan bent u niet alleen. Rugklachten komen veel voor bij de moderne mens. Ze hebben vaak geen ernstige oorzaak, maar zijn wel heel vervelend. Uw dagelijks functioneren kan er behoorlijk door gehinderd worden.

Scholing
Bij Fysiotherapie Flenter ontwikkelen we een scholingsprogramma dat past bij u en uw klachten. We nemen de anatomie van de rug door, leggen de werking uit en leren u specifieke oefeningen. Zo maakt u uw rug weer soepel en sterk.

Locatie Koningshaven

013 5366289
kruisvaardersstraat@flenter.nl

Update betreffende de maatregelen voor het Corona virus

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die ingesteld zijn door de overheid en het RIVM is besloten het aantal behandelingen dat uitgevoerd wordt te minimaliseren. Dit houdt in dat alle behandelingen die niet op medische grond noodzakelijk worden geacht, voorlopig worden geannuleerd. Indien mogelijk zal worden gekeken of wij u kunnen blijven begeleiden door middel van telefonisch contact of oefeningen op papier. Hierover zal in overleg tussen therapeut en patiënt besloten worden. Onze praktijken zullen op werkdagen van 9.00 tot 14.00 bereikbaar zijn voor telefonisch contact om vragen en onduidelijkheden te beantwoorden. U kunt ook altijd terecht via de e-mail. Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe. Het volledige team van Fysiotherapie Flenter.

You have Successfully Subscribed!