Sport

Sport is in de westerse samenleving een belangrijk goed geworden. De homo sapiens is langzaam aan het evolueren tot de homo athleta. Hebt u een vraag over sport of hebt u een blessure opgelopen? Dan kunt u terecht bij een van onze specialisten. Daarnaast hebben we ervaren sportmasseurs in dienst.

Blessurepreventie
Loopt u bij het sporten regelmatig tegen pijnklachten aan? Of bent u van plan om na een lange tijd weer te gaan sporten? Tijdens de blessurepreventie maakt Ton de Kort samen met u een analyse van eventuele risico’s en de impact van de sport op uw lichaam. U ontvangt een plan van aanpak om blessures zoveel mogelijk te voorkomen. 

Kosten
De blessurepreventie-analyse en het plan van aanpak worden niet vergoed door uw zorgverzekering. U betaalt eenmalig € 30,-.

 Sportspreekuur
Als u een blessure hebt opgelopen tijdens het sporten, wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Tijdens het sportspreekuur bepaalt Ton de Kort – samen met u – waar de oorzaak van de klacht ligt. Dat doet hij door een gedegen onderzoek en een bewegingsanalyse. Soms roept hij de hulp in van specialisten van andere disciplines. Daarna kiest hij de beste strategie om de blessure te verhelpen. U krijgt tips over de opbouw van het (opnieuw gaan) sporten, door middel van trainingsschema’s en terugkomsessie(s).

Vergoeding
Bent u aanvullend verzekerd? Dan wordt de analyse vergoed door uw zorgverzekeraar. In andere gevallen betaalt u € 30,-.

Sportmassage
Op welk niveau u ook sport, u kunt behoefte krijgen aan het losmaken van uw spieren. Misschien wilt u pijn en stijfheid opvangen of soortgelijke klachten voorkomen door middel van een massage. Dan kunt u terecht bij een van onze sportmasseurs.

Kosten
Sportmassage wordt niet vergoed door uw zorgverzekering. U betaalt € 30,- per dertig minuten.

Locatie Koningshaven

013 5366289
kruisvaardersstraat@flenter.nl

Let op

vanaf 27-3 is onze praktijk op Korvel verhuisd naar Gezondheidscentrum Korvelse Kerk.U vindt ons op het Korvelplein 184 in de Kerk. Het ligt schuin tegenover onze oude locatie.

You have Successfully Subscribed!