Netwerk Claudicatio Intermittens

Deelnemers netwerk: Bernard Boink en Petra Flenter
Hebt u last van etalagebenen? Dan hebt u waarschijnlijk vaak het gevoel dat uw benen pijnlijk, verkrampt en vermoeid aanvoelen wanneer u een stukje loopt. U kunt dit gevoel krijgen als u normaal beweegt, maar het kan ook pas ontstaan wanneer u een hoger tempo aanhoudt. Als u al lang last hebt van etalagebenen, kunt u koude voeten krijgen. 

Netwerk
Fysiotherapie Flenter blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via het landelijke netwerk Claudicatio Intermittens. Zo heeft wetenschappelijk onderzoek aan de Universiteit van Maastricht aangetoond dat looptraining onder deskundige begeleiding de pijnvrije loopafstand aanmerkelijk verbetert.

Meer informatie over Claudicatio Intermittens op www.claudicationet.nl

Locatie Koningshaven

013 5366289
kruisvaardersstraat@flenter.nl

Update betreffende de maatregelen voor het Corona virus

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die ingesteld zijn door de overheid en het RIVM is besloten het aantal behandelingen dat uitgevoerd wordt te minimaliseren. Dit houdt in dat alle behandelingen die niet op medische grond noodzakelijk worden geacht, voorlopig worden geannuleerd. Indien mogelijk zal worden gekeken of wij u kunnen blijven begeleiden door middel van telefonisch contact of oefeningen op papier. Hierover zal in overleg tussen therapeut en patiënt besloten worden. Onze praktijken zullen op werkdagen van 9.00 tot 14.00 bereikbaar zijn voor telefonisch contact om vragen en onduidelijkheden te beantwoorden. U kunt ook altijd terecht via de e-mail. Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe. Het volledige team van Fysiotherapie Flenter.

You have Successfully Subscribed!